PH Data

Nyt on hyvä hetki miettiä miten valmistautua energiakriisin aiheuttamiin sähkökatkoksiin!

PH Data tarjoaa ratkaisun EATONin UPS laitteilla, joita löytyy kaikkiin sähkönvarmistustarpeisiin!

ups5PX
Syksyn TARJOUKSESSA on EATON 5PX 1500i RT2U G2 1500 Watt 9min
Uusi Eaton 5PX Gen2 UPS tarjoaa yritysverkko- ja Edge IT -laitteet luokkansa parhaalla line-interaktiivisella sähkönsuojauksella, joka maksimoi IT-toiminnot ja palvelun jatkuvuuden. Eaton 5PX Gen2 tarjoaa tehokkaan ympäristön suurten UPS-asennuskantojen kaukovalvontaan, IT-arkkitehtuurin kanssa integrointiin ja käyttöönottoon / ylläpitoon etänä.

Hinta 992€ alv 0%

Esimerkkejä varasähkön käyttöajoista, ajat ovat "noin" aikaoja!
44 min at 300 Wattia = 1 PC
24 min at 500 Watts  = 1 PC + Monitori
13 min at 800 Watts  = 2 x PC + 2xMonitoria
7 min at 1200 Watts  = 4 x PC 

Eaton 3S Mini UPS

Eaton 3S Mini UPS
3S Mini varmistaa etätyöläisen ja älykotien laitteiden toiminnan lyhyiden sähkökatkojen aikana. Käyttöönotto on erittäin helppoa: kytke 3S Mini seinäpistorasian ja varmistusta kaipaavan laitteesi väliin. Erittäin kompakti, hiljainen ja tyylikäs muotoilu varmistaa, että 3S Mini sulautuu hyvin kotiisi tai työpaikallesi. 3S Mini UPS-laite voi pitää IP-kameran päällä jopa 5 tuntia, Striimaavan TV -soittimen jopa 4 tuntia ja tavallisen laajakaistan jopa 80 minuuttia.

Hinta 59€ alv 0%
EATON 3S Gen2 UPS

EATON 3S Gen2 UPS
Eaton 3S Gen2 -sarja on kustannustehokas ja luotettava UPS-ratkaisu niin kotiin kuin pienyrityksillekin. Tämä tavalliseen kotitalouden pistorasiaan kytkettävä UPS suojaa laajakaista modeemia, pöytäkoneita ja muita olennaisia elektroniikkalaitteita ylijännitepiikeiltä ja varmistaa niiden sähkönsyötön.

Huippuluokan ylijännitesuoja
Eaton 3S tuottaa akulla varavoimaa sähkökatkoksen aikana ja tarjoaa edistyksellisen ylijännitesuojan, joka suojaa salamaniskun tai sähköverkon satunnaisilta ylijännittepiikien aiheuttamilta vaurioilta.
Ylijännitesuojaukset ovat kansainvälisen IEC 61643-11 -standardin mukaisia. Eaton 3S Gen2 -laitteessa on myös RJ11-/xDSL-liitäntä, joka suojaa laajakaistamodeemia puhelinlinjojen kautta tulevilta häiriöiltä.

Hinta 99€ alv 0%

 Eaton Ellipse ECO UPS
Eaton Ellipse ECO on litteä varavoimalaite sisäänrakennetulla, tehokkaalla ylijännitesuojalla (IEC 61643-1-standardin mukainen). Se on alusta alkaen suunniteltu energiatehokkaaksi, minkä lisäksi EcoControl-toiminnon avulla voidaan säästää energiaa jopa 25% verrattuna aiemman sukupolven UPS-laitteisiin.


UPS tarpeisiinne saatte ratkaisun myynnistämme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 010 830 1501

Tästä linkistä voit katsoa millaisen UPS laitteen tarvitset!


Eaton 5PX UPSEaton 93PM UPS 30–500 kVA
Power Xpert 9395P UPS